ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.-ΑΦΙΣΑ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 12-11-2015 1

 

 

simapoeota

 

             Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2015

 

               Αριθμ. Πρωτ.: 1100

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.00 Π.Μ. –ΚΑΡΟΛΟΥ 24 - ΑΘΗΝΑ

 

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την 24ωρη Γενική Απεργία της ΠΕΜΠΤΗΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 η επιτυχία της οποίας θα είναι η αρχή των νέων αγώνων του κλάδου ενάντια στην εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών για το επόμενο χρονικό διάστημα, διαρροές και δηλώσεις σχετικά με το νέο μισθολόγιο επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν και να εφησυχάσουν τον κόσμο της εργασίας.

Την εποχή της προώθησης νέων μέτρων εξαθλίωσης που αφορούν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, στις συντάξεις, στην Κοινωνική Ασφάλιση, στους μισθούς πείνας κάποιοι «προβλέπουν» αυξήσεις στο 55% των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Οι μειώσεις θα είναι συνολικές και δεν θα αφορούν μόνο το σήμερα αλλά και το σύνολο τους εργασιακού βίου «μονιμοποιώντας» το μισθολογικό «πάγωμα» που ισχύει από το 2011 για πολλά ακόμη χρόνια.

Την ίδια στιγμή οι «προφορικώς» και «πίσω από κλειστές πόρτες» δεσμεύσεις των αρμοδίων για το ζήτημα των Β.Α.Ε. παραμένουν κενό γράμμα.

Μέχρι και σήμερα ούτε η σχετική εγκύκλιος που δεσμεύτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών ο κ. Κουτεντάκης  και  με την οποία θα ξεκαθαριζόταν το θέμα σχετικά με τα Β.Α.Ε. των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει εκδοθεί αλλά ούτε και η δέσμευση για συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χουλιαράκη έχει πραγματοποιηθεί.

Δεν εφησυχάζουμε και προειδοποιούμε πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα λάβουμε και νέες πρωτοβουλίες προκειμένου να δοθεί ξεκάθαρη και επίσημη απάντηση.

Την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν μαζικά και ενωτικά στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία, δίνουν βροντερό παρών στην προσυγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24 – Αθήνα), έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 10.00 το πρωί αλλά και στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις των Συνδικάτων σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών της χώρας.

 

Ο κλάδος για μία ακόμη φορά με συνέπεια, δυναμική και ενωμένος θα διεκδικήσει το εργασιακό του μέλλον, την υπεράσπιση και διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων και κεκτημένων, κόντρα στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που και με το 3ο Μνημόνιο προωθείται!!!

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

        Ο Πρόεδρος                                            Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                       Τσούνης Γιάννης

 

   
  16.04.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa