ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 7:30 π.μ. στην αίθουσα Δ.Σ. Νέων Επιβατών ενημέρωση των εργαζομένων του Δήμου για την εργασιακή εφεδρεία που είανι το πρώτο απο τα θέματα του πολυνομοσχεδίου που τίθενται μέτρα σε εφαρμογή.

Η συγκέντρωση – ενημέρωση πραγματοποιήθηκε μετά αποό απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για αν ξερουν οι συνάδελφοιθ όλες τις παραμέτρους και λεπτομερειες του θέματος και γαι να κατευναστει το εντονο αισθημα ανασφάλειας και ανησυχίας που είχε δημιουργηθεί, Επίσης ανακοινώθηκαν οι προθέσεις της κυβέρνησης που εκφραστηκαν από τον Υφυπουργό κ. Κουκουλόπουλο:

α) για την μετατροπή των φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων από Ν.Π.Δ.Δ. όπως προβλ[επει ο Ν.3852/2010 (και όπως είχε συμφωνηθεί με την ΚΕΔΚΕ και την ΠΟΕ-ΟΤΑ και ισχεύει σε όλες τις ανεπτυγμένες Ευρωπαϊκές Χώρες) σε Α.Ε.

β) ότι θα προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση ώστε οι Δήμοι να υπογράφουν επιχειρησιακές συμβάσεις με τους εργαζόμενους στους τομείς της καθαριότητας οι οποίες θα καθορίζουν τις αποδοχές τους

Ανακοινώθηκε επίσης ότι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στι 7 το απόγευμα κατά την συνεδρίαση τους Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας κίνησς πολιτών για το χαράτσι της ΔΕΗ και η Δημοτική Παράταξη Λαιϊκή Συσπείρωση έχει ήδη προτείνει να εκδοθεί ψήφισμα του Δ.Σ. για τα αντιλαϊκά μέτρα.

Τέλος έγινε έκκληση τους συναδέλφους των πρώην Δήμωμ Επανομής και Μηχανιώνας που ήταν μέλη τπυ Συλλλόγου ΟΤΑ Δημοτικών Επιεχειρήσεων να γραφτούν στο Σύλλογο εργαζομένων Δ. Θερμαϊκού ο οποίος όπως αποδεικνύει στην πράξη είναι δίπλα τους καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν.

   
  16.04.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa