Εκτύπωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

Γνωστοποιούμε στους συναδέλφους τα αποτελέσματα της τριήμερης αγωνιστικής κινητοποίησης:

Αρχικά, μετά τη συλλογή υπογραφών και την αποστολή τους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στο σύστημα αξιολόγησης, ακολούθησε η έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου μετά από αίτημα του Συλλόγου μας εκδόθηκε απόφαση-ψήφισμα κατά της εφαρμογής του Ν. 4250/14 σε σχέση με την αξιολόγηση του προσωπικού των ΟΤΑ.

Κατόπιν με τις δυναμικές τριήμερες κινητοποιήσεις μας κερδίσαμε την έγγραφη διαβεβαίωση – δέσμευση της Διοίκησης του Δήμου ότι δεν θα προχωρήσει στην έκδοση απόφασης επιμερισμού ποσοστών.

Σε κοινή αγωνιστική πορεία με τους συναδέλφους όλων των Δήμων της χώρας καταφέραμε να κερδίσουμε μια μάχη ενάντια σε ένα απαράδεκτο και ανεφάρμοστο σύστημα αξιολόγησης στους ΟΤΑ.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να αποσυρθεί οριστικά ο επίμαχος τρόπος αξιολόγησης και να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα αξιολόγησης αντικειμενικό που θα αναβαθμίζει και θα βελτιώνει την αποδοτικότητα των εργαζομένων και των προσφερόμενων από αυτούς υπηρεσιών στους πολίτες και το οποίο δεν θα αποτελεί απλώς πρόσχημα για διαθεσιμότητες ή απολύσεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.