ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

Σήμερα 30/7/2015 στο Δημοτικό Κατάστημα Θερμαϊκού στην Περαία και ώρα 14:15 συνεδρίασαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής έκτακτα χωρίς επίδοση προσκλήσεων στα μέλη και χωρίς να έχει προηγηθεί ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου και αποφάσισαν την συνέχιση του διαγωνισμού για την εργασία <<Διαχείριση Απορριμμάτων Δήμου Θερμαϊκού για 24 μήνες >>, χωρίς να προσδιορίζουν στην απόφασή τους  ημερομηνία, ώρα και τόπο συνέχισης της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαγωνισμού.

 

Επισημαίνουμε ότι προηγήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Μηχανιώνας  διακοπή της συνεδρίασης της εν λόγω επιτροπής στις 10:30 πμ κατόπιν παρέμβασης εργαζομένων του Νομού Θεσσαλονίκης και μελών της ΠΟΕ ΟΤΑ.

 

Κατά την παρουσία  των εργαζομένων στον χώρο συνεδρίασης της Επιτροπής διαπιστώθηκε και καταγγέλλεται ότι κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής από την έναρξη της συνεδρίασης της έως και τις 10:30 παρευρισκόταν ο ΓΓ του Δήμου Θερμαϊκού. Κατά την εξέλιξη των διαβουλεύσεων μεταξύ των εργαζομένων και της Επιτροπής Διαγωνισμού με σκοπό την ματαίωση  του Διαγωνισμού συνεχώς παρενέβαιναν ασκώντας πίεση στα μέλη της Επιτροπής είτε με φυσική παρουσία είτε με τηλεφωνικές οχλήσεις οι Αντιδήμαρχοι,  ο ίδιος ο Δήμαρχος. Όταν είχε διαμορφωθεί το πρακτικό της Επιτροπής με το οποίο αποφασιζόταν η διακοπή της συνεδρίασης της επιτροπής ο Γ.Γ του Δήμου Θερμαϊκού  παρενέβη παρουσία όλων των εργαζομένων και εξαλείφτηκε ολόκληρη η πρόταση από το πρακτικό. Μόνο μετά την επίμονη αντίδραση συμπεριλήφθηκε η επίμαχη πρόταση. Όταν ολοκληρώθηκε η σύνταξη του πρακτικού και υπογράφηκε από τα μέλη της Επιτροπής, η πρόεδρος της Επιτροπής κλήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου όπου και της υποδεικνύονταν η σύνταξη νέας εισήγησης  και η συνέχιση της διαδικασίας.

 

                                                                                                             Περαία, 30/7/2015

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΟΕ ΟΤΑ                            

 

1.ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ

 

2.ΧΟΡΟΖΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

 

3. ΧΑΒΔΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

4.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

5.ΚΑΤΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ

 

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 

1.ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

 

2.ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

   
  18.07.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa