ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.

 

simapoeota

 

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2015
Αριθμ. Πρωτ.: 869

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!

Για μια ακόμη φορα βρισκόμαστε εν' οψει μιας εκλογικής αναμέτρησης μεσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όπου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα κληθούν να φέρουν σε πέρας την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας λαμβάνοντας ως εκλογική αποζημίωση το εξευτελιστικό ποσό των 100,00 ευρώ.

Μπορεί το διακύβευμα των εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου να ήταν βαρύ, όπως άλλωστε και των επερχόμενων εκλογών του Σεπτεμβρίου, ωστόσο η κοροϊδία στην πλάτη των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επωμίζονται τον μεγαλύτερο φόρτο της προετοιμασίας των εκλογών, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τόσο στις προηγούμενες κυβερνήσεις όσο και στην απερχόμενη συγκυβέρνηση, δεν μπορεί οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού και να λαμβάνουν ως εκλογική αποζημίωση το εξευτελιστικό ποσό των 100,00 ευρώ, όταν σε άλλους κλάδους το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης φτάνει έως και τα 2.000 ευρώ.

Παράλληλα, πέραν της κοροϊδίας του «φιλοδωρήματος», όπως μπορεί να χαρακτηριστεί η εκλογική αποζημίωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο εμπαιγμός των κυβερνήσεων απέναντι στους εργαζόμενους επεκτείνεται και στην μη καταβολή των οφειλόμενων εκλογικών αποζημιώσεων με

αποτέλεσμα σε περισσότερους από πενήντα (50) Δήμους της χώρας οι εργαζόμενοι να μην έχουν λάβει την εκλογική αποζημίωση από τις εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ δεν έχει ακόμα καταβληθεί στους περισσότερους Δήμους της χώρας η εκλογική αποζημίωση των εκλογών που διεξήχθησαν τον Ιανουάριο του 2015 και του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή της την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, αποφάσισε αγωνιστικά να διεκδικήσει:

  1. Την διεύρυνση του αριθμού των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Α' Βαθμού που ασχολούνται στις εκλογές μιας και δεν επαρκεί, με αποτέλεσμα να απασχολούνται και άλλοι εργαζόμενοι είτε με την χορήγηση ρεπό, είτε με υπερωριακή απασχόληση.
  2. Την γενναία αύξηση του ποσού της εκλογικής αποζημίωσης αποκαθιστώντας έτσι την άνιση, άδικη και εξευτελιστική μεταχείριση των υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. Α' Βαθμού.
  3. Την άμεση καταβολή των εκλογικών αποζημιώσεων που εκκρεμούν έως σήμερα!!!

Επισημαίνουμε επίσης πως δεν θα δεχθούμε πλέον άλλον εμπαιγμό ή κοροϊδία μέσω της παρελκυστικής τακτικής που εφάρμοσε το Υπουργείο Εσωτερικών στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Στην μη επίλυση του προβλήματος που με ευθύνη της επιλεκτικής μεταχείρισης του Υπουργείου Εσωτερικών τείνει να γίνει καθεστώς, πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι ακόμα και η προκήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ τις ημέρες των εκλογών.

Για να μπει ένα οριστικό ΤΕΛΟΣ στον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, στην ΚΟΡΟΪΔΙΑ
και στην ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π. Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                       Βασίλης Πετρόπουλος

   
  18.07.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa