ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΑΦΙΣΑ 14102016

 

 

simapoeota

         Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2016

           Αριθμ. Πρωτ.: 816

                                                                              

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στους Ο.Τ.Α. του ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(Από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – 11.30 π.μ. - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι των δικαστικών διώξεων κατά των Μελών της Διοίκησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ως συνέπεια της άρνησής τους να «συμφωνήσουν» εις τα υποδείξεις και των τριών (3) Μνημονίων που διαδοχικά συνυπέγραψαν «γονυπετής» όλες οι κυβερνήσεις-συγκυβερνήσεις έως και σήμερα.

   Αυτή τη φορά, ο Θέμης Μπαλασόπουλος ως πρώην Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλείται ως κατηγορούμενος, γιατί εξαιτίας της απεργιακής κινητοποίησης της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στη Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2011 προκλήθηκε «ρύπανση στο περιβάλλον», του αποδίδεται δε κατά το κατηγορητήριο, ότι ως Πρόεδρος τότε της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, «δεν παρεμπόδισε τη ρύπανση στο περιβάλλον που υπήρξε κατά την κινητοποίηση και ως αποτέλεσμα αυτής». Δικάζεται, λοιπόν, μαζί με τον τότε Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Συνδέσμου Ο.Τ.Α. Νομού Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, στο Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

            Είναι προφανές, πώς ένα σύστημα κυβερνώντων, αιρετών και εργολαβικών-επιχειρηματικών συμφερόντων, ενοχλημένο από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια σε μέτρα, όπως η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας, στοχοποιεί την συνδικαλιστική ηγεσία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους, αποσκοπώντας στην δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας και φόβου στους χώρους εργασίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε να προκηρύξει Στάση Εργασίας για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της πρωινής βάρδιας, ενώ Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Δεν εκβιαζόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε. Η «φάμπρικα» των δικαστικών διώξεων δεν πρόκειται να αναστείλει τον διαρκή αγώνα μας ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Μνημονίων που έχει συνυπογράψει και εφαρμόζει πιστά και η σημερινή συγκυβέρνηση με γνωστά σε όλους τα αποτελέσματα στην Ελληνική Κοινωνία.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ

 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στους Ο.Τ.Α.

του ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

(Από τις 11.00 το πρωί έως τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας)

και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 11.30 π.μ.

στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

ΛΕΜΕ ΟΧΙ:

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ – ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

 

 

  Ο Πρόεδρος                                      Ο  Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας                                  Βασίλης Πετρόπουλος

   
  22.02.2019 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com