ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                  ΠΕΡΑΙΑ, 17-02-2017

ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟY                             Αρ.Πρωτ. : 31/2017

τηλ: 2392330090

fax: 2392021119

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.sedth.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι του Δήμου Θερμαϊκού εκφράζουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους, στον συνάδελφο Ανδρέα Δουφεξή, υπάλληλο μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θερμαϊκού και προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ενόψει της εκδίκασης της εφέσεως του στις 20 Φεβρουαρίου 2017.

Θεωρούμε ότι άδικα θεωρήθηκε πρωτόδικα ένοχος, αφού το Τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του πρώην Δήμου Ν.Μηχανιώνας, στο οποίο ήταν προϊστάμενος, ήταν αναρμόδιο για την συντήρηση των παιδικών χαρών όπου τραυματίστηκε η ενάγουσα.

Καταγγέλλουμε το φαινόμενο που παρατηρείται ,οι δικαστικές αρχές κατά την εκδίκαση υποθέσεων που αφορούν συμβάντα ,για τα οποία είναι υπόλογοι οι Ο.Τ.Α ,να επιρρίπτουν ευθύνες μόνο σε υπαλλήλους και όχι αιρετούς. Είναι απορίας άξια αυτή η πρακτική ,αφού στις περισσότερες περιπτώσεις εμπλέκονται και οι αρμόδιοι καθ' ύλην αιρετοί. Αυτοί είναι που καθορίζουν το πλαίσιο αντιμετώπισης των θεμάτων, των προβλημάτων, των αιτημάτων και την σειρά προτεραιότητας αντιμετώπισής τους, επίσης αυτοί είναι οι πολιτικοί προϊστάμενοι των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και τις διευθύνουν. Πιστεύουμε ότι η επιβολή των ποινών συνδέεται άμεσα με το «κυνήγι μαγισσών» στο οποίο έχουν επιδοθεί οι μνημονιακές κυβερνήσεις στην προσπάθειά τους να στιγματιστούν, να απαξιωθούν και να κατασυκοφαντηθούν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ως «επίορκοι» ,ώστε να οδηγηθούν σε αργία σύμφωνα με τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα και να γεμίσει η δεξαμενή των απολύσεων.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

 

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        O ΑΝ. ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

   ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

 

 

   
  25.06.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa