ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

 

simapoeota

     

                Αθήνα, 16 Μαρτίου 2017

                Αριθμ. Πρωτ.:230

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως Ομοσπονδία έχουμε εγκαίρως προειδοποιήσει και καλέσει τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα των απλήρωτων συμβασιούχων-παρατασιούχων που παραμένουν απλήρωτοι παρά το άρθρο 25 του Ν. 2256/2017 (ΦΕΚ 24/Α/2017) που αφορά στην πληρωμή τους. Η εμμονή μερίδας των Επιτρόπων  να επιμένει στην άρνηση έγκρισης των ενταλμάτων πληρωμής δημιουργεί για δύο (2) και πλέον μήνες πρόβλημα καθημερινής διαβίωσης των εργαζομένων γεγονός που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Η Κυβέρνηση εισηγήθηκε και η Βουλή ψήφισε την παράταση των συμβάσεων έως το τέλος του 2017 και δεν θα ανεχτούμε καμία δικαιολογία για την απλήρωτη εργασία που εξακολουθούν να παρέχουν μέρος των συμβασιούχων – παρατασιούχων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να προκηρύξει  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλους τους συμβασιούχους – παρατασιούχους  για την ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 από την αρχή της πρωινής βάρδιας έως και τις 11.30 το πρωί.

Αποφάσισε επίσης την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Νομό Αττικής την ίδια ημέρα και ώρα 9.30 το πρωί, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27- 10183 Αθήνα) στην οποία καλούνται να συμμετέχουν και όλα τα Συνδικαλιστικά στελέχη του Νομού Αττικής. Αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα πρέπει να λάβουν όλα τα Σωματεία ανά Νομό σε όλη τη χώρα με ιδιαίτερη έμφαση εκεί που παραμένουν απλήρωτοι οι συνάδελφοι.

Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, προκειμένου να εκφραστεί η δυσαρέσκεια του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την εμμονή μέρους των Επιτρόπων να μην εγκρίνουν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής των συμβασιούχων – παρατασιούχων.

Η υπομονή των εργαζομένων έχει εξαντληθεί. Η υποχρέωση του Κράτους να πληρώνει για την εργασία που του παρέχεται αποτελεί απαίτηση και όχι διεκδίκηση.

ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ.

 

ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

 

 

    Ο Πρόεδρος                          Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

     Νίκος Τράκας                                       Γιάννης Τσούνης

   
  16.04.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa