ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


simapoeota        Αθήνα, 5 Απριλίου 2017

 

        Αριθμ. Πρωτ.: 309

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ 2017 Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.

Αναβλήθηκε τελικώς η δίκη του πρώην Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και του συνόλου των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας του 2010, που κατηγορούνταν μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τους ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας για κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το Μάρτιο του 2010.

Με κοινή απόφαση Προέδρου και Εισαγγελέα του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών η δίκη αναβλήθηκε για τις 26  Μαΐου του 2017, καθώς δεν παρέστη στο Δικαστήριο ούτε ο μηνυτής Παναγιώτης Φασούλας, ούτε και ο νόμιμος εκπρόσωπος του Δήμου Πειραιά.

Η κατηγορία που ο πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμης Μπαλασόπουλος και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής αντιμετώπιζαν ήταν πώς «Στη Φυλή Αττικής, στις 6 και 7 Μαρτίου 2010, από κοινού ενεργώντας, δηλ. κατόπιν συναπόφασης, παράνομα εισήλθαν σε χώρο Δημοτικής υπηρεσίας και παρέμειναν στους χώρους αυτούς παρά τη θέληση της υπηρεσίας που τους χρησιμοποιεί, της οποίας τη θέληση δηλώνει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή ο υπάλληλος της και προκάλεσαν διακοπή ή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας».

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει πώς και αυτή η δίκη, όπως και αρκετές ακόμη σε βάρος των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν στόχο να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να βάλουν φραγμό στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν ενάντια στα εξοντωτικά μέτρα των μνημονίων που επιβάλουν οι δανειστές και υλοποιούν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαντούν πώς δεν πρόκειται να περάσει η απόπειρα ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων και η καλλιέργεια κλίματος τρόμου. Το αγωνιστικό μέτωπο παραμένει αρραγές και όλοι μαζί θα συνεχίσουν να παλεύουν για τα δίκαια αιτήματα τους και την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής.  

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

   
  16.04.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa