ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

adedy logo          Αθήνα 12.03.2018

 

          Αριθμ. Πρωτ. 143

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τις συνεχιζόμενες επιθέσεις της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Θερμαϊκού κατά των εργαζομένων και του Προέδρου του Συλλόγου των Εργαζομένων, συναδέλφου Πέτρου Πετρίδη, που αντιστέκονται στην επίμονη προσπάθεια του Δημάρχου να εκχωρήσει την υπηρεσία καθαριότητας σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα.

 

          Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού με ύβρεις, εξώδικα και αγωγές επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να ποινικοποιήσει τους αγώνες που εδώ και καιρό κάνουν ενάντια στα σχέδια ανάθεσης σε ιδιώτη των υπηρεσιών αποκομιδής, μεταφοράς και διάθεσης των απορριμμάτων του Δήμου αντί του εξωφρενικού ποσού των 3.043.158,40 ευρώ για διάστημα είκοσι τεσσάρων (24) μηνών. Μία προσπάθεια που είναι αντίθετη στην ισχύουσα νομοθεσία και στο Δημόσιο συμφέρον.

          Στήνοντας λαϊκά δικαστήρια, στέλνοντας εξώδικα και επιχειρώντας να επιρρίψει ευθύνες για θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με το επίμαχο ζήτημα, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου στοχοποίηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Θερμαϊκού, νομίζοντας πως θα καταφέρει έτσι να διασπάσει την ενότητα των εργαζομένων και να προχωρήσει στην υλοποίηση των σχεδίων του.

          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Θερμαϊκού και στηρίζει τις αποφάσεις τόσο του Συλλόγου όσο και των Εργαζομένων, στην υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου και τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας τους.

          Επισημαίνει, τέλος, στέλνοντας και ένα μήνυμα στον Δήμαρχο Θερμαϊκού πώς οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δημόσιο, δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται.

 

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

   
  15.04.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa