ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΑΦΙΣΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 23 1 2019

 

simapoeota                              Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2019

 

                              Αριθμ. Πρωτ.: 43

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 - Από 07:00 π.μ. έως 11:00 π.μ.

 

            Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στη συνεδρίαση του την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, με αφορμή τις τραγικές καθυστερήσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων της προκήρυξης πρόσληψης Μόνιμου Προσωπικού 3Κ/2018 στις Ανταποδοτικές Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, αποφάσισε να προκηρύξει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων, την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα, στις 09:30 το πρωί έξω από την Κεντρική Υπηρεσία του Α.Σ.Ε.Π., Πουλίου 6-Αθήνα, (Λεωφ. Αλεξάνδρας).

            Η συνεχιζόμενη κοροϊδία του Προέδρου και της Διοίκησης του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), εις βάρος των υποψηφίων, των εργαζομένων και των Υπηρεσιών των Δήμων, πρέπει να λάβει οριστικό τέλος. Δεν θα επιτρέψουμε να παίζονται στις πλάτες των υποψηφίων και των εργαζομένων, «βρώμικα» μικροπολιτικά παιχνίδια και ταυτόχρονα να «ανοίγουν την όρεξη» στα μεγάλα Ιδιωτικά Επιχειρηματικά-Εργολαβικά συμφέροντα, να «καταπιούν» τις υπό διάλυση Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων.

         Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και οι εργαζόμενοι στη Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορούν να παραμείνουν θεατές μπροστά σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Απαιτούν ξεκάθαρες και οριστικές απαντήσεις από την Διοίκηση του Α.Σ.Ε.Π. και θα τις πάρουν. Η αρχή γίνεται με την κινητοποίηση της Τετάρτης, 23 Ιανουαρίου 2019. Αν θα υπάρξει κλιμάκωση, με νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το Α.Σ.Ε.Π. και την Διοίκησή του.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 3Κ/2018 ΑΠΟ ΤΟ Α.Σ.Ε.Π.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

   
  16.04.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa