Εκτύπωση

logo2

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                        ΠΕΡΑΙΑ 12.02.2019

ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟY                                                  Αρ. Πρωτ. : 8/2019

τηλ: 2392330090

fax: 2392021119

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.sedth.gr

 

Ανακοίνωση - Καταγγελία

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού καταγγέλλει την απρεπή, ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Γεωργιου Φεστερίδη, ο οποίος την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, εξερχόμενος από το Γραφείο του Προϊσταμένου του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου, απευθυνόμενος στους υπαλλήλους του Τμήματος με έντονο και προσβλητικό τόνο ανέφερε «καλά κάνουν οι αιρετοί που τα παίρνουν και σας πηδάνε».

 

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος συμπεριφέρεται προς εργαζόμενους σαν να είναι εργάτες στο τσιφλίκι του πατέρα του. Το τραγικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πρόκειται για πρώην δημόσιο υπάλληλο (αστυνομικό) και μάλιστα επί χρόνια συνδικαλιστή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών.

Πληροφορούμε τον Αντιδήμαρχο και την Δημοτική Αρχή, ότι οι εργαζόμενοι δεν θα ανεχθούν να επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα και να είναι σίγουροι ότι δεν καταλαβαίνουν ούτε από απειλές και ούτε από ύβρεις. Θα συνεχίσουν να εκτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα προσηλωμένοι στο γράμμα του Νόμου. Αν θέλουν να αποφασίζουν και να διατάσσουν, τους παραχωρούμε και το δικαίωμα να υπογράφουν αντί ημών οποιοδήποτε έγγραφο απαιτείται για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Άλλα όταν έρχεται η ώρα της κρίσεως ως γνωστών ποιούν τη νήσσα.

Ζητάμε από το Δήμαρχο Θερμαϊκού να καταδικάσει δημόσια τη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κου Γεωργίου Φεστερίδη και από τον Αντιδήμαρχο να ζητήσει δημόσια συγνώμη, επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα των εργαζομένων

 

Για το Δ.Σ.

 

     Ο Πρόεδρος                                             Ο Αν. Γενικός Γραμματέας

 

Πέτρος Πετρίδης                                              Παναγιώτης Μυλωνάς