Εκτύπωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                              ΠΕΡΑΙΑ, 07-09-2020

ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟY                                                                        Αρ. Πρωτ. : 23

τηλ: 2392330090

fax: 2392021119

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.sedth.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού προκηρύσσει στάση εργασίας την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2020 από 8:00 π.μ. έως 12:00 το μεσημέρι, για να συμπαρασταθεί, να εκφράσει την αλληλεγγύη του και να διευκολύνει την παρουσία των μελών του, σε τρείς συνάδελφους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος και τέσσερεις συνάδελφους υπάλληλους του Αυτοτελούς Λιμενικού Γραφείου του Δήμου Θερμαϊκού, οι οποίοι δικάζονται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, διωκόμενοι ποινικά για παράβαση καθήκοντος, τελεσθείσα από κοινού δια παραλείψεως.

 

Είναι άδικο, για την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τις παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης, για τα οποία δεν είναι υπεύθυνοι, να εγκαλούνται και να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για ασήμαντη μάλιστα υποτιθέμενη ζημία, του Δημοσίου, από την μη είσπραξη τελών ελλιμενισμού στο αλιευτικό καταφύγιο Νέων Επιβατών οι συνάδελφοι.

Καλούμε και τους Δικαστές να σταματήσουν το κυνήγι μαγισσών, την δημιουργία δεξαμενής επίορκων δημόσιων υπαλλήλων και να αναλογιστούν την ψυχική οδύνη στην οποία τους υποβάλλουν. Ευχόμαστε την αθώωση των συναδέλφων και καλούμε τα μέλη με την παρουσία τους να ενθαρρύνουν τους συναδέλφους.

Το Δ.Σ.