ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

POEOTA 143

 

 

simapoeota

                                       Αθήνα 17.03.2022

                                       Αρ. Πρωτ.: 152

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 - 9:00 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

στους Ο.Τ.Α. του ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πέτρο Πετρίδη ο οποίος δικάζεται την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 οτο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κατόπιν αγωγής που κατέθεσε εναντίον του ο πρώην Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Ιωάννης Μαυρομάτης, για προσβολή της προσωπικότητας του, τρώση της φήμης του, του κύρους και την ηθικότητας και νομιμότητας της δράσης του ως αιρετού, διεκδικώντας την καταβολή χρηματικής ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης ποσού 50.000,00 €,για δηλώσεις σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή «ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» της TV 100 , κατά την ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης που προκήρυξε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στις 16 Οκτωβρίου 2017, με σκοπό να ακυρωθεί η νέα προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, να αναθέσει σε ιδιώτη, σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία τις υπηρεσίες αποκομιδής, μεταφοράς και διάθεσης απορριμμάτων Δήμου Θερμαϊκού για εικοσιτέσσερις (24) μήνες, έναντι του υπερτιμολογημένου τιμήματος των 3.043.158,40€.

 

Ενημερώνουμε τον πρώην Δήμαρχο Θερμαϊκού και όλους τους Δημάρχους ότι με τέτοιες ενέργειες δεν θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση και το φρόνημα των εργαζομένων στου Δήμους οι οποίοι με ακόμη μεγαλύτερο σθένος και πείσμα θα υπερασπίζονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών Καθαριότητας και όλων των Δημοτικών Υπηρεσιών, προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον και την εργασιακή τους υπόσταση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κηρύσσει διευκολυντική ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Μαρτίου 2022, για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του Νομού θεσσαλονίκης από τις 9:00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου ώστε να παρευρεθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να συμπαρασταθούν στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της.

Τέλος δηλώνουμε ότι η πολιτική των διώξεων, της στοχευμένης προσωπικής επίθεσης στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας αλλά και κάθε συνδικαλιστικού στελέχους και της προσπάθειας εκφοβισμού και περιστολής της συνδικαλιστικής δράσης, δεν θα περάσει.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑ2

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο. Τ.Α.

   
  28.03.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa