ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 13:00 μ.μ.

afisa deth 10 09 2022

 

anakoinosi deth 10 09 2022 1

 

anakoinosi deth 10 09 2022 2

 

simapoeota

                                              Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2022

 

                                              Αριθμ. Πρωτ.: 483

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη Δ.Ε.Θ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 – ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – 6.00 Μ.Μ.

 

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. να συμμετάσχουν ενωτικά, δυναμικά και αποφασιστικά στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ., το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, και ώρα 6:00 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

  Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, επιβάλλεται να διατρανώσουν την αντίθεση τους σε μία ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έχει εκτοξεύσει την ακρίβεια σε δυσθεώρητα ύψη, σαρώνει στο πέρασμα της κάθε εισόδημα και το εξανεμίζει, βαθαίνει την φτώχεια, τις κοινωνικές ανισότητες και προκαλεί την οικονομική εξαθλίωση των μεροκαματιάρηδων.

  Καθίσταται επιτακτική ανάγκη, να απαιτηθεί εδώ και τώρα, να μπει τέλος στην πολιτική του ολιγοπωλίου, της εξυπηρέτησης των... εκλεκτών και των ημετέρων της κυβέρνησης, της πριμοδότησης του κεφαλαίου σε βάρος της εργατικής τάξης και της Ελληνικής Κοινωνίας, της πολιτικής που καταργεί θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα και φαλκιδεύει κατακτήσεις πολλών χρόνων.

  Το Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή ενός ενωτικού και δυναμικού αγώνα διεκδίκησης και ανάκτησης της αξιοπρέπειας μας. Της αύξησης των μισθών και των συντάξεων, της υπεράσπισης των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων μας. Δεν μπορούμε να ζούμε με μισθούς και συντάξεις φιλοδωρήματα, δεν μπορεί η ζωή μας να εξαρτάται από vouchers και pass.

  Την ώρα που οι εργαζόμενοι έδιναν την μάχη, με κίνδυνο τις ζωές τους, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, η κυβέρνηση ψήφιζε Νομοσχέδια και περνούσε διατάξεις για το πετσόκομμα των δικαιωμάτων τους. Μεταξύ αυτών, ο άθλιος Νόμος «Χατζηδάκη». Τώρα, τον πόλεμο στην Ουκρανία τον εκμεταλλεύεται για να δωρίσει στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα δισεκατομμύρια ευρώ, αδειάζοντας τις τσέπες των μη εχόντων και προκαλώντας συνθήκες ακραίας φτώχειας από την άνοδο στα καύσιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.

Η πολιτική της λιτότητας, των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Αυτό θα πρέπει να είναι το ηχηρό μήνυμα που επιβάλλεται να σταλεί από το Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στη Δ.Ε.Θ. Δεν μπορούν οι εργαζόμενοι με τους μισθούς πείνας να συνεχίζουν να πληρώνουν τις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα, στο φυσικό αέριο και σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Σήμερα με πληθωρισμό πάνω από 12% είναι η ώρα να πούμε όλοι μαζί ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Την κρίση δεν θα πληρώνουν πάντα οι εργαζόμενοι. Είναι η ώρα να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες. Όλοι μαζί στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας της Δ.Ε.Θ. που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, και ώρα 6:00 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

   
  22.03.2023 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa