ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

apergia 21092023

 

simapoeota   

                                                      Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2023

                                                      Αριθμ. Πρωτ.: 320

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 και στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στις 10.30 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος- Αθήνα.

 

Η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικότερα στο Δημόσιο Τομέα, πραγματοποιείται ως απάντηση στο νέο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που κατέθεσε στη Βουλή ο Υπουργός Εργασίας κ. Άδωνης Γεωργιάδης, με το οποίο έρχεται να ολοκληρώσει την ισοπέδωση κάθε εργασιακού δικαιώματος με την κατάργηση του 8ωρου, την εφαρμογή των Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας με όρους «γαλέρας», όπως «βολεύουν» αποκλειστικά τους εργοδότες καθώς και την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης με βαριές ποινικές τιμωρίες για όσους υπερασπίζονται την απεργία και κάθε μορφή αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί την κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας να αποσύρουν το νέο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που γυρίζει τα εργασιακά μας δικαιώματα ένα αιώνα πίσω. Καλεί τους εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μαζική, ενωτική και δυναμική συμμετοχή στην κινητοποίηση για την υπεράσπιση της 8ωρης και πενθήμερης εργασίας, της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ συνδικαλιστικής δράσης και την αξιοπρεπή διαβίωση των εργαζομένων και των οικογενειών τους με γενναίες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ - ΑΘΗΝΑ - 10.30 π.μ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π. Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

 

 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ε.Δ.Ο.Θ. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

   
  16.04.2024 Ferienhaus Ostsee
        poe ota
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ade
Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλοματούχων Ανωτάτων Σχολών 


 

 

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
Cheap NFL Jerseys Usa